Verkkareita päikkyyn ja hiekkalaatikolle

Kesä on tulossa ja tykkään pitää tytöllä leikkipuistossa kesällä verkkareita, sillä niihin hiekkapölyt ei juurikaan tartu. Verkkarit ovat myös oivia päiväkodissa, sillä ovat mukavia päällä ja joustavat hyvin leikeissä. Itsehän sen tietää, kun kotona tulee lähes aina kuljettua verkkarit jalassa 🙂

Kaupoista löytyy kyllä hintavia merkkiverkkareita ja melko tylsiä marketverkkareita, mutta itse tekemällä saa väriä ja puntteihin hieman kuosejakin.


Kankaat on ostettu paikallisesta kangaskaupasta, kun muualta ei tuntunut perusverkkarikangasta löytyvän. Resoreissa saa hyvin hyödynnettyä trikookankaiden jäämiä ja resoreiden ansiosta käyttöikä pitenee.

Tein housut Paapiin kaavakirjan Otso-collegehousujen kaavalla ilman taskuja. Tyttö on pitkä ikäisekseen (1v10kk ja n.90cm) ja ilmeisesti 98cm koossa ei enää ole huomioituna vaippavaraa. Onneksi testasin ensimmäisiä housuja ennen seuraavien leikkausta, sillä vyötärö ja peppusauma jäivät hieman liian matalalle. Seuraavissa lisäsin varaa ja tein ohuemmalla kuminauhalla, niin tuli juuri passeleita.

Siskontytölle tuli myös samalla tehtyä:



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kangastilkkujen hyötykäyttöä vol. 1: nukenpeittoja

Ristiäiset

Puutarhahommia vol. 2